Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre din opplevelse av våre nettsider så god som mulig. Les mer om personvern og informasjonskapsler her.

Krigen i Ukraina

Krigen i Ukraina
Vi føler sterkt med den ukrainske befolkningen. Det preger oss å se menneskelige lidelser på denne måten og vi kjenner avmakt over det vi ser av menneskelige lidelser og utryggheten som brer seg i Europa akkurat nå. 💙 💛
SOS-barnebyer trapper nå opp nødhjelpsinnsatsen i Ukraina i forhold til flyktningehjem og nødboliger for folk på flukt, eller som har mistet hjemmene sine i Russiske bombeattentat de siste dagene. Selvaag AS har sammen med Selvaag Bolig og Selvaag Eiendom og flere andre eiendomsselskap donert 50,5 millioner til dette arbeidet i dag. Andre selskap som bidrar er ; OBOS, Heimstaden, Solon Eiendom, Veidekke i Norge, Betonmast, Aspelin Ramm, Ragde Eiendom, Nordr, Macama AS og AF Gruppen.

Selvaag Bolig melder om rekordsalg av boliger i fjerde kvartal

– Det har vært et svært godt år for selskapet. Salget har vært jevnt og godt gjennom hele året og ble toppet av en fantastisk avslutning. Det er med god margin det beste salget vi har hatt i fjerde kvartal, og det samlede salget for året er det nest beste i selskapets historie, sier administrerende direktør Sverre Molvik i Selvaag Bolig.

Hans selskap solgte 306 boliger for 1.401 millioner kroner og igangsatte bygging av 535 boliger i fjerde kvartal 2021. Per 31. desember hadde Selvaag Bolig 1.323 boliger under bygging, en oppgang fra 1201 ved utgangen av forrige kvartal.

– De gode salgstallene henger sammen med at vi har svært attraktive prosjekter på de rette stedene og godt planlagte boliger med relativt lave enhetspriser. Vi opplever også stor interesse for våre Pluss-boliger som har fellesarealer og tjenester. Dersom markedet holder seg på et tilfredsstillende nivå, vil vi fortsette å øke antall boliger i produksjon fremover. Vi har flere spennende prosjekter som skal salgsstartes i 2022, blant annet i Oslo og i Stockholm, sier Molvik.

I løpet av 2021 solgte Selvaag Bolig 907 boliger for 4.506 millioner kroner. Nettosalget endte på 820 boliger til 4.026 millioner kroner. Det ble igangsatt bygging av 880 boliger, ferdigstilt 867 boliger og overlevert 894 boliger til kjøper.