Vi bruker informasjonskapsler for å gjøre din opplevelse av våre nettsider så god som mulig. Les mer om personvern og informasjonskapsler her.

Selvaag Gruppen blir Selvaag

Selvaag Gruppen AS, morselskapet til alle Selvaag-selskapene, bytter navn til Selvaag AS. Samtidig får selskapene ny visuell profil, med ulike farger for hvert selskap.

– Selvaag driver virksomhet gjennom flere selskaper. Det er morselskapet som nå endrer navn til Selvaag AS, forteller administrerende direktør Tore Myrvold. Navneendringen skjer som et ledd i arbeidet med å modernisere Selvaag- selskapenes visuelle profil og nettsider.

Tyngde innen eiendom

Selvaag AS eies av Ole Gunnar, Olav og Frederik Selvaag.

– Selskapet er et investeringsselskap og er en aktiv eier. Vi er særlig engasjert innen eiendom, boligbygging og byutvikling, men har også annen investeringsvirksomhet, forteller Myrvold.

Datterselskapene Selvaag Eiendom, Selvaag Utleiebolig, Selvaag Prosjekt og Selvaag Invest er heleide, mens Selvaag eier 54% av Selvaag Bolig og 38% av Snøporten. Snøporten utvikler vinterparken SNØ og en ny bydel på Lørenskog.

 Realiserer ideer

Selskapene viderefører en mer enn 70 år lang tradisjon, med et felles verdigrunnlag bygget på kjerneverdiene omtanke og skaperkraft. Sammen med nytt navn og ny visuell profil lanseres også en ny visjon: «Realiserer ideer – til glede for generasjoner».

– Den nye visjonen beskriver godt hva vi strekker oss etter, avslutter Tore Myrvold i Selvaag AS.